Training

Vaak wordt er bij een ontwikkelingsvraag de nadruk gelegd op de verbeterpunten. Dat wat er niet is, staat op de voorgrond, daar moet aan gewerkt worden.

Het gevoel van onvoldoende presteren of zijn en meer te moeten doen, komt dan snel bovendrijven. Hoe anders is het om juist te kijken naar wat er wel is en van daaruit de aansluiting te zoeken met het potentieel: Opnieuw ont-dekken wat er is en dat ruimte geven zodat het kan groeien. Telkens weer ga ik op zoek naar die aansluiting, en die is er telkens weer. Dat geeft vertrouwen en beweging.

Caroline heb ik als collega aan het werk gezien in een aantal trainingen aan HBO/WO-érs, veelal 45 +, werkzoekenden. Wat me in het bijzonder opvalt is dat Caroline snel contact maakt en een gevoel van veiligheid weet te creëren.
Ze jast veel stof er in een korte tijd doorheen zonder opgejaagd te zijn. Met rust en scherpte weet ze to the point te komen.

Een kanjer van een collega met een bijzonder talent waar ik erg blij mee ben.

Antoinette

Ik bied een aantal trainingen aan. De training Voluit Leven is bedoeld voor mensen die een betere balans in hun leven willen krijgen. De training wordt gegeven aan particulieren alsmede aan organisaties die gericht zijn op duurzame inzetbaarheid en het welzijn van hun werknemers. De trainingen Zicht op Werk zijn gericht op het vinden van werk dat bij je past. Alle trainingen kunnen op maat gemaakt worden.

Daarnaast word ik gevraagd trainingen te ontwikkelen en geven. Bijvoorbeeld de training omdenken voor teams die het nieuwe werken eigen gaan maken, communicatietrainingen en trainingen gericht op leiderschapsvaardigheden.