Woestijnreis

Woestijnreis Jordanië

Vele malen ben ik in de woestijn geweest. Eerst naar de Sinaï woestijn in Egypte en later naar de Wadi Rum woestijn in Jordanië. De woestijn doet iets met je, dat ervaar ik telkens weer. Er gaat een grote kracht en wijsheid uit van de oorverdovende stilte, de eenvoud en puurheid van de woestijn. Het nodigt uit om zelf stil te worden en in jezelf af te dalen. Om stapje voor stapje de franjes van het leven in Nederland, de meningen van anderen en zeker ook die van jezelf achter je te laten. Om bij jezelf te komen en daarmee te zijn. Van daaruit kan je bepalen op welke wijze je verder wilt, welke keuzes je wilt gaan maken en vanuit welke waarden je wilt gaan leven. De bedoeïnen met wie wij door de woestijn trekken zijn daarbij een mooie spiegel. Zij zijn levenskunstenaars als het gaat om alles met aandacht, in harmonie en pure eenvoud te doen.

Tijdens de woestijnreis begeleid ik jou: een persoonlijk gesprek, meditatie, lichaamsgerichte en andere oefeningen komen voorbij. Overdag lopen wij in stilte. ’s Avonds kan je je verhalen delen met de groep bij het kampvuur. Niks moet en heel veel mag. Het gaat om jouw reis en dus om wat voor jou belangrijk en fijn is. Het is ook genieten, je laten verwonderen, jezelf tegen komen, elkaar ontmoeten en plezier maken.

Woestijnreis-Jordanie

[pl_button type=”warning” link=”http://www.carolinefroeling.nl/woestijnreis/jordanie/” target=”” size=””]programma Jordanië[/pl_button] [pl_button type=”warning” link=”http://www.carolinefroeling.nl/referenties/#woestijnreis” target=”” size=””]ervaringen woestijnreis[/pl_button]