Zicht op werk

Ik geef trainingen gericht op het vinden van nieuw werk. Ik werk daarbij van binnen naar buiten. Dat wil zeggen dat wij in groepsverband op zoek gaan naar werk dat bij een ieder past. Dat blijkt telkens het meest effectief te zijn maar belangrijker nog, het leidt tot werkplezier en uitdaging. Een win win situatie dus. Trainingen die ik aanbied:

  • Ken je kwaliteiten
  • Werk dat bij je past
  • Netwerken netwerken en nog eens netwerken
  • Gebruik maken van social media en LinkedIn
  • Schrijven van een pakkende brief en CV
  • Het sollicitatiegesprek
  • Pitchen
Ik heb Caroline ontmoet in haar functie als trainer van een serie loopbaantrainingen die ik volgde.

Ik heb Caroline ervaren als een kundig trainer, wat voor mij betekent: Ze geeft ruimte waar dat nodig is en ze begrenst waar dat nodig is. Er was ruimte voor mijn verhaal in de groep en daarnaast wist ze alle thema’s altijd prachtig te koppelen aan het onderwerp dat op de agenda stond. Ik heb Caroline ervaren als een professioneel trainer en coach met veel kennis van zaken en daarnaast laat ze zich ook leiden door haar intuïtie en haar hart. Dit heb ik vooral ervaren tijdens de individuele coachings en intervisies. Dat wat onbesproken bleef en waar voor mij de pijn of het knelpunt lag, wist zij boven tafel te krijgen. Tijdens onze sessies zijn er heel wat kwartjes gevallen en daar ben ik haar nog altijd dankbaar voor.  Het is de combinatie van haar mens-zijn, haar oprechtheid, haar stevigheid en haar openheid dat mij raakt en inspireert en heeft doen groeien.

Alexandra

Op maat

Trainingen kunnen afzonderlijk gegeven worden maar ook onderdeel zijn van een maatwerktraject. Trainingen worden dan gecombineerd met coaching en eventueel intervisie. In een intake wordt gekeken waar de behoefte ligt.

Het kan goed zijn dat er naast de bovengenoemde trainingen ook aandacht nodig is voor het verwerken van het verlies van het huidige werk of dat werknemers weinig veerkracht hebben. Het bouwen aan positiviteit en perspectief kan door de trainingen heen geweven worden of als aparte training worden aangeboden.