Wat was een moment voor jou dat alles moeiteloos ging?
Neem even de tijd om terug te gaan naar dat moment. Sluit je ogen en haal een aantal keer diep en rustig adem. Om daarna weer verder te lezen.
……….

Misschien merk je al dat er iets gebeurt, misschien ook niet. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Er is meer mogelijk
Hoe zou het zijn als je van die moeiteloze momenten eenvoudig terug kan vinden in het dagelijks leven? Zelfs bij de hectische momenten van alledag.

Het lijkt soms alsof we ongemerkt iets kwijt raken. En dat terwijl we druk bezig zijn het leven mooi te maken. Er zijn momenten waarop het niet lekker loopt, het moeizaam gaat en je moe wordt van jezelf of al het gedoe. En je weet niet goed hoe je dit kunt veranderen…

Wij kennen het ook. Er zijn momenten waarop alles vanzelf lijkt te gaan en momenten waarop dat lastig is. Weet je dat je verrassend veel invloed hebt op het ervaren van deze flow-momenten? In de woestijnreis maken we daar kennis mee, leren we los te laten en bij jezelf te komen om van daaruit te beseffen wat werkelijk belangrijk voor je is. Een bakermat waar je op voort kan borduren. Weer terug in Nederland is voor de een makkelijk om het woestijngevoel te continueren, soms ook lastig om het echt te verankeren. Vallen en opstaan. Bij De Vibe, een training van de Academie, ontdek je hoe jezelf het woestijngevoel beter kan verankeren. De Academie en ik hebben onze krachten gebundeld en organiseren samen De Vibe van de Woestijn. Alles is gebaseerd op een combinatie van moderne psychologie en tijdloze wijsheidstradities. Een waardevolle aanvulling voor de woestijngangers op alle mooie en leerzame momenten tijdens jouw reis door de Wadi Rum. Voor anderen een kennismaking met het woestijngevoel en met de Vibe.

Dit kun je verwachten
Je leert meer bewust te zijn van hoe je bent.
Je leert een eenvoudige techniek om jezelf te ReSETten.
Je leert jouw innerlijke kwaliteiten te ervaren; kracht, rust, wijsheid en geluk.

Kortom, een middag vol bijzondere ervaringen, met direct effect. En je krijgt praktische tools mee voor thuis.
We vinden het super als jij er bij bent. En misschien wil je iemand meenemen. Iemand die ook de Vibe van de Woestijn wil ervaren, bereid is om te experimenteren en open staat voor wat er allemaal mogelijk is.

De praktische zaken:
* Vrijdag 28 augustus in Leiden
* Met een inloop van 12.00 tot tot 13.00 met bedoeïenen thee en iets lekkers
* Inhoudelijk programma van 13.00 tot 17.00 uur
* Aansluitend de mogelijkheid om samen te eten en verder te praten
* De kosten zijn € 87,00 per persoon of € 140,00 als je iemand meeneemt. Er wordt geen BTW in rekening gebracht.

Kom je ook?
Wij kijken ernaar uit. Kom jij ook?
Je kunt je hier opgeven (website van de Academie)