Woestijnreis Jordanië

Van  15 tot en met 22 november 2014 vertrekken Rhodé Timmer en Caroline Froeling weer met een groep naar de Wadi Rum woestijn in Jordanië. Een reis waarin het leren loslaten centraal staat.

Samen met de bedoeïen trekken wij op kamelen door de woestijn, slapen onder de sterrenhemel. De stilte, enorme weidsheid, het ruige indrukwekkende landschap, de eenvoud en de zee van tijd zijn ingrediënten om stil te staan bij thema’s die in jouw leven spelen. Vanuit de stilte en de leegte ontstaat de ruimte om bij jouw essentie te komen, je daar mee te verbinden en te beseffen wat je achter wilt laten om vanuit een helder perspectief weer stappen te zetten. Door middel van oefeningen ondersteunen wij jou daarbij.

Zo heeft ook Miriam het ervaren. Na haar reis in maart 2014 schreef zij: “De ruimte om mij heen gaf mij innerlijk ruimte, de ruimte naar mezelf. Het heeft mij opnieuw doen beseffen dat je zo veel in je hebt: het ervaren van vreugde, liefde, kracht en vrijheid. Los van bezittingen, prestaties en maatschappelijke normen. De woestijn nodigde mij uit om in het NU te leven, om te ervaren en het leven te nemen zoals het komt.”

Wil je met ons kennis maken, meer horen of ben je gewoonweg nieuwsgierig naar deze bijzondere reis kom dan naar één van de onderstaande informatie sessies.

Informatie sessies:

  • 8 september van 19.30 – 21.00 uur. Meindert Hobbemalaan 5, IJsselstein.
  • 9 september van 19.30 – 21.00 uur. Dr. Larijweg 82, Ruinerwold.
  • 11 september van 19.30 – 21.00 uur. TCC, Munnekeholm 2, Groningen

Wil je komen? Meld je dan hier aan.

[pl_button type=”success” link=”https://www.carolinefroeling.nl/woestijnreis/jordanie/” target=”” size=””]Lees meer over de Woestijnreis[/pl_button]

Mocht je niet kunnen, bel of mail ons, dan maken we een persoonlijke afspraak.

Leuk je dan te ontmoeten.We kijken er naar uit!