Afgelopen maandag werd ik gebeld door het programma ‘Anouk in de middag’ van RTV Drenthe. Zij vroegen mij of ik naar de studio kon komen voor een interview over onze stiltereis in de woestijn van Jordanië. Hartstikke leuk natuurlijk maar naar de studio zelf gaan zat er niet in. Dan telefonisch. Prima!

Stiltereis in de woestijn

Er volgde een leuk voorgesprek waarin ik alle ruimte kreeg om te vertellen over het doel, de opzet en onze visie op deze mooie stiltereis. Dinsdag zou ik gebeld worden en live in de uitzending komen. Met wat voorbereidende krabbels was ik klaar voor Anouk. En voor ik het wist was het interview ook alweer voorbij. Ik had nog zoveel willen zeggen en vergat met deze snelheid ook nog eens de website te noemen van mijn site. Dus mocht jij degene zijn die het interview heeft gehoord en ben je gaan googelen: top gedaan! Je hebt me gevonden.

Voor de liefhebber hier het interview. Achteraf gezien heb ik toch wel het een en ander kunnen vertellen. Wil je mijn hele verhaal horen en een impressie krijgen van de stiltereis, kijk gerust verder op mijn site. En wie weet ga jij ook een keer mee naar de stilte in de woestijn en in jezelf.